Organisatie

SanaLife is een toonaangevend bedrijf in de zorgsector

Wereldwijd actief in meer dan 40 landen.

SanaLife concentreert zich op de interne, hygiënische (afval) verwerking van gebruikt incontinentie materiaal in de zorg. Sinds 1993 is SanaLife BV actief in Nederland en België als fabrikant / groothandel voor medische producten (MiteCare anti-allergie hoezen). In 2011 heeft SanaLife een nieuwe productlijn ontwikkeld, onder de merknaam OdoCare. OdoCare, Odourless Storage Solutions, staat voor een continu, reukloze en hygiënische opslag van gebruikt incontinentiemateriaal.

SanaLife wordt gekenmerkt door haar hoge mate van betrokkenheid, constante innovatie en de implementatie van praktijkervaringen. SanaLife draagt hiermee bij aan een betere werk- en leefomgeving binnen de Zorg, voor zowel bewoners/patiënten als verzorgend personeel, waarbij de nadruk ligt op hygiëne en infectiepreventie. Sanalife hanteert hierbij de Richtlijnen van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport waardoor zij in staat is haar producten te leveren conform de eisen die hieraan gesteld zijn.

Door het internationale netwerk heeft SanaLife een gedegen inzicht gekregen in veel universele uitdagingen op het gebied van hygiënische incontinentie opslag. Uitgebreide ervaring, samenwerkingsverbanden en de passie van de werknemers wordt gebruikt om wereldwijd de gezondheidszorg te helpen hervormen door oplossingen te leveren voor een hygiënische incontinentieopslag. Hierin zijn de laatste jaren veel successen behaald en heeft SanaLife haar waarde voor de zorgsector weten te bevestigen.

SanaLife is daarbij constant op zoek naar andere innovatieve producten/ideeën die een bijdrage kunnen leveren aan een betere hygiëne & efficiency in de zorgsector.

In Nederland en België werkt SanaLife samen met Mediq Medeco, Scholten Medische Groep, Moderna en Ontex. OF>>> SanaLife werkt internationaal samen met diverse partners. Een overzicht van deze is terug te vinden in het menu onder de noemer partners.

Het hoofdkantoor van SanaLife is gevestigd in een historisch monumentaal pand in het hart van Gorssel – Gelderland. Daarnaast heeft SanaLife vestigingen in Hongkong en in de USA (Miami).

 

Locatie

Adres / Contact

SanaLife B.V. 
Hoofdstraat 45B-105
7213 CR Gorssel
The Netherlands

Tel:  0575 760 080

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Niet tevreden?

In dit geval vragen wij u ons een e-mail te sturen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) met daarin een duidelijke beschrijving van het probleem (graag ook uw telefoonnummer vermelden). Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.