SANALIFE IS EEN TOONAANGEVEND BEDRIJF IN DE GEZONDHEIDSSECTOR


Wereldwijd actief in meer dan 40 landen. SanaLife richt zich op de interne, hygiënische (afval)verwerking van gebruikt incontinentiemateriaal in de gezondheidszorg. Sinds 1993 is SanaLife BV actief in Nederland en België als fabrikant / groothandel voor medische producten (MiteCare anti-allergiehoezen). In 2011 ontwikkelde SanaLife een nieuwe productlijn, onder de merknaam OdoCare.

OdoCare, Odourless Storage Solutions, staat voor continue, geurloze en hygiënische opslag van gebruikte incontinentieproducten. SanaLife kenmerkt zich door haar grote betrokkenheid, constante innovatie en het implementeren van praktijkervaringen. Zo draagt SanaLife bij aan een betere werk- en leefomgeving binnen de Gezondheidszorg, voor zowel bewoners/patiënten als zorgpersoneel, met de nadruk op hygiëne en infectiepreventie.

Sanalife hanteert de richtlijnen van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, zodat het in staat is haar producten te leveren in overeenstemming met de hiervoor gestelde eisen. Door het internationale netwerk heeft SanaLife een grondig inzicht gekregen in de vele universele uitdagingen op het gebied van hygiënisch incontinentie opbergen. Uitgebreide ervaring, partnerschappen en de passie van de medewerkers worden gebruikt om de gezondheidszorg wereldwijd te helpen transformeren door hygiënische incontinentie-opslagoplossingen aan te bieden. In dit opzicht zijn er de afgelopen jaren veel successen geboekt en heeft SanaLife zijn waarde voor de gezondheidszorg kunnen bevestigen.

SanaLife is voortdurend op zoek naar andere innovatieve producten / ideeën die kunnen bijdragen aan een betere hygiëne & efficiëntie in de gezondheidszorg.

In Nederland en België werkt SanaLife samen met Mediq Medeco, Scholten Medical Group, Moderna en Ontex. OR >>> SanaLife werkt internationaal samen met verschillende partners. Een overzicht hiervan vindt u in het menu onder de rubriek Partners.Het hoofdkantoor van SanaLife is gevestigd in een historisch monumentaal pand in het hart van Gorssel – Gelderland. Daarnaast heeft SanaLife kantoren in Hong Kong en in de USA (Miami).