Benodigdheden/Accessoires Odocare

OdoCare ECO Bags   

Omschrijving:

Gemaakt van 100% gerecycled materiaal.

  • OdoCare 45L ECO (blauw) 160ltr a 250 bags.
  • OdoCare 75L ECO (blauw) 180ltr a 250 bags.
  • OdoCare ECO bags voor de opslag van incontinentiemateriaal. De OdoCare ECO bags zijn speciaal ontworpen voor de OdoCare reukloze hygiëne afvalemmers en worden geleverd per 250 stuks in een doos.

OdoCare Hygiene bags on Roll  

Omschrijving:

Gemaakt van 100% gerecycled materiaal.

Hygiene bags on Roll ECO (600 zakjes totaal, 60 per rol). Preventieve en hygiënische verwerking van incontinentiemateriaal alsmede katheters. Verlengd de levensduur en het gebruikersgemak van de OdoCare reukloze hygiëne afval emmer. SanaLife adviseert het materiaal in een zakje te plaatsen om zo een optimale hygiënische werking te kunnen waarborgen.  

OdoCare Hygiene Basket

Omschrijving:

OdoCare Hygiene Basket inclusief mandje voor montage aan achterzijde van de OdoCare Reukloze Hygiene afvalemmer. Te gebruiken voor direct gebruik hygiëne zakjes, o.a. de opslag van nitril handschoenen, ontsmettingsmiddelen en andere hulpmiddelen. Met deze oplossing kunnen twee handelingen in een beweging worden gerealiseerd. Na het opendraaien van de trommel kan men direct aan de achterzijde een zakje pakken welke zich middels een voorwaartse beweging over de trommel automatisch afscheurt. Voor deze rolhouder zijn 60 hygienezakjes op een rol beschikbaar met een specifieke afscheurrand (OdoCare hygiene bags on roll/60 zakken)

OdoCare Hygiene Roll Houder 

Omschrijving:

OdoCare Hygiëne Rol houder. Te bevestigen aan achterzijde van de OdoCare. Te gebruiken voor hygiëne zakjes met een praktische afscheurrand.

 Waskarkoppeling

Omschrijving:

OdoCare waskarkoppeling, lengte 25cm.

Onderhoud – siliconen gel

(6 gram per tube/ verpakt per 6 tubes)        

Omschrijving:

Voor het bewerken & onderhouden van de witte silicone rand van de trommelhouder. De trommel blijft soepel draaien als de witte rand een keer per 6-8 weken ingesmeerd wordt. De frequentie van onderhoud is afhankelijk van wel of geen gebruik van hygiëne bags.